Leiding:

Kaa – Iris
Baloe – Robin
Hathi – Sebastiaan
Dahinda – Serana
Jacala – Raphaël

welpen@scoutingminerva.nl

Welpen (7-11 jaar)

Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: dat is in het kort samengevat de speltak Welpen, voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar.

Welpen spelen in het Jungleboek-thema. Samen met het jongetje Mowgli uit de jungle en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de welpen de spannendste avonturen in de jungle.
Ook de namen van de leiding en veel andere termen zijn bij de welpen gebaseerd op het Jungleboek verhaal.
De welpen spelen, bewegen, zijn lekker actief samen bezig en ontdekken de scouting gerelateerde activiteiten zoals knopen en EHBO, buitenleven en sociaal bezig zijn. De leiding bepaalt het programma en kijkt wat er onder de kinderen leeft.

De welpen werken een paar keer per jaar aan insignes die ze kunnen halen door opdrachten te doen. Elke insigne heeft een bepaald onderwerp waar de opdracht op gebaseerd is. Voorbeelden hiervan zijn: huis, ik, samen, spelexpert, spoorzoeken, journalist, ehbo, weer, sport, kunstenaar, koken, knopen en leiding voor 1 keer.

Wil je een keer komen kijken? Dat kan! Je mag zelfs 4 keer GRATIS komen kijken voordat je besluit of je lid wil worden. 

Corona Maatregelen

Wat betreft het Corona virus volgt Scoutinggroep Minerva het advies en de richtlijnen van het RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting & Corona vragen/antwoorden en updates

Contact

Nieuweweg 1
1782 AZ Den Helder
tel: 0223-613248

info@scoutingminerva.nl

 

Opkomst tijden:

   Bevers: zaterdag 14.00 tot 16.30

   Welpen: zaterdag 14.00 tot 16.30

   Scouts: zaterdag 14.00 tot 16.30

   Explorers: zaterdag 19.30 tot 22.00

   Stam: zaterdag 20.00 tot 22.00